Welkom op onze bedrijfspresentatie... 

Het verliezen van uw dierbare is een diepgaande ingrijpende gebeurtenis in het leven van hen die achterblijven. Wat rest is zorgen voor een waardig en stijlvol gedenkteken waar u en andere dierbaren naar toe kunnen gaan om niet alleen het overlijden van uw dierbare te gedenken maar ook het leven.

Onze missie

Samen met u een persoonlijk gedenkteken tot stand brengen waarin u allen uw diepe gevoelens ten opzichte van de overledene in terug kunt vinden. Vaak zijn er meerdere familieleden en vrienden die betrokken worden bij het tot stand komen van een gepast gedenkteken.
Daarom willen wij dan ook in een persoonlijk gesprek met u op de hoogte gebracht worden van al uw wensen. Wij hebben alle mogelijkheden om hieraan te voldoen. Wij hebben kennis van diverse materialen, hedendaagse technologie en ervaring, om datgene te realiseren wat u voor ogen heeft. Natuurlijk kennen wij de smart van het verlies van onze dierbare en willen dan ook met veel respect omgaan met deze diepgaande gebeurtenis.

Rinus en LeonieWij van Andersgedenkmonumenten zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar
van 8:00 uur 's ochtends tot 22:00 uur 's avonds. (010-75 28 837 / 06-30 65 26 09)
Zie de
contact pagina voor meer informatie.

www.andersgedenkmonumenten.nl/

 

ANDERS GEDENKMONUMENTEN CAPELLE AAN DEN IJSSEL GRAFMONUMENTEN ROTTERDAM
MEEUWENSINGEL 101 | 2903 TE CAPELLE AAN DEN IJSSEL | anders gedenkmonumenten betaalbare grafstenen grafzerken grafmonumenten gedenkstenen ruwe stenen kindermonumenten kinderstenen Capelle aan den IJssel Rotterdam Krimpen aan den IJssel Lek Bergambacht Lekkerkerk 010 - 75 28 837 | email

locatie showroom


anders gedenkmonumenten betaalbare grafstenen goedkope grafzerken grafmonumenten gedenkstenen ruwe stenen kindermonumenten kinderstenen Capelle aan den IJssel Rotterdam Krimpen aan den IJssel Lek Bergambacht Lekkerkerk anders goedkope gedenkmonumenten betaalbare grafstenen grafzerken grafmonumenten gedenkstenen ruwe stenen kindermonumenten kinderstenen Capelle aan den IJssel Rotterdam Krimpen aan den IJssel Lek Bergambacht Lekkerkerk